Trots att Örebro Syrianska hade väldigt många målchanser fick man bara med sig en poäng i bortamatchen mot IFK Ölme. 2-2 och två poäng kostade Örebro Syrianska en topplacering.

I ett Soligt och molnigt Brovallen hamnade publiksiffran på 73 personer. Örebro Syrianska rivstartade och gjorde mål redan i den femtonde minuten av första halvlek. Det var Ala Mohammad styrde in bollen då Ölme målvakten tappat den. Efter det tog Ölme över helt och skapade jättetryck mot mål. Under första halvleken hade Ala Mohammad chansen att ytterligare öka på ledningen innan halvtid villan, men det ville sig inte.

Efter halvtidspausen drogs tempot upp något och spelet svängde fram och tillbaka. Några halvchanser skapades åt båda håll. Men två täta Ölmemål i den andra halvleken förstörde matchen för Örebro Syrianska. Den spelande tränaren Samuel Mokede såg problemet och fick göra två byten brasse örvärvet och han sig själv för att få fart på offensiven. Örebro Syrianska gick över till 3-5-2, Kvitteringen dröjde långt in på tilläggstid då Edmar Flavio Sena De Almeida satte ditten 2-2 i den 94 minuten. Ändå hade Örebro Syrianska möjlighet att avgöra i slutet.

IFK Ölme – Örebro Syrianska IF 2-2 (0-1)
Ala Mohammad 0-1 15
Edmar Flavio Sena De Almeida 2-2 94

Arena: Brovallens IP