7 september 2008

Örebro Syrianskas åskådare fick bevittna en match där målen regnade in. Första halvlek var dock en besvikelse för många, men detta kompenserades under andra halvlek. Trots skador, rött kort, självmål och tråkigt väder lyckades Örebro Syrianska plocka på sig tre poäng. Första halvlek bjöd på många misstag. Under 18 minuten gjorde motståndarna Ludvika FK ett…

Örebro Syrianska hänger på i toppen av division 3. Efter 6–2 (1–2) hemma mot Ludvika är laget uppe på kvalplats.– Nu har vi allting i egna händer, konstaterar spelande tränaren Nuri Aykal. Annars började det inget vidare på Örnsro. Trots ett klart spelövertag hamnade Örebro Syrianska i underläge med 0–2.– Vi skapade chanser, men Ludvika kontrade…