På lördag är det dags för ett nytt möte med Adolfsbergs IK. Det tidigare mötet i år  i serien har slutat med ett 2-2 reslutat. För Örebro Syrianskas del är det bara tre poäng som gäller om man ska slås om första och andra plats.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianskas åskådare fick bevittna en match där målen regnade in. Första halvlek var dock en besvikelse för många, men detta kompenserades under andra halvlek. Trots skador, rött kort, självmål och tråkigt väder lyckades Örebro Syrianska plocka på sig tre poäng. I veckan spelade man match även i folksam cup mot BK Forward där blev det förlust med 2-3 efter en mycket stark match av Örebro Syrianskas sida.

Adolfsbergs IK
Adolfsbergs IK var nära att knipa en poäng borta mot serieledarna Köping FF. Matchen enda mål kom genom ett kanonskott från 25 meter i 69:e minuten av Christoffer Skoglund.