0–0 mot Adolfsberg innebär att Syrianska kommer att få svårt att vinna division 3 – och får försöka nå kvalplatsen till division 2. – Det är inte alltid positivt med vår publik, säger spelande tränaren Samuel Mokédé efter ett derby där stämningen var hetsig i slutskedet.

Känslorna svallade när Syrianska fick ett inkast i slutminuten och backen Adad Hanna fick två snabba varningar av domaren Ali Aljawaheri från Västerås.
Adad fick sin första varning efter att ha bryskt tagit tillbaka bollen från en AIK-spelare som försökte att få tiden att gå några extra sekunder. Det gula förvandlades sedan till rött i en dispyt vid avbytarbänken där tränaren Nuri Aykal blev bortvisad och delar av Syrianskas supportrar var riktigt irriterade på domaren.

"Olika syn på saker"
Spelande tränaren Samuel Mokédé valde att följa grälet med domaren på avstånd.
– Man har olika syn på saker. När det är en halv minut kvar av matchen och vi jagar ett mål så tycker jag att man ska strunta i domaren och sätta i gång spelet så snabbt som möjligt. Vad som än händer, säger Mokédé.
Efter en lång palaver kom spelet i gång men Syrianska lyckades inte nå en sista målchans.
Mokédé anser att Syrianskas supportar inte alltid hjälper laget.
– I slutet är de bara arga. Mina spelare känner av när det inte är något positivt utan bara negativt, säger Mokédé som fick se sitt stressade lag göra många enkla misstag i slutet.

Två lägen för Mokédé
Mokéde hade själv ett par fina lägen att avgöra matchen i andra halvlek. Först en nick efter frispark som han skarvade strax över och sedan ett friläge där han halkade precis innan han skulle spela en lagkompis fri med öppet mål.
AIK hade samtidigt sina egna målchanser.
Mittbacken Daniel Lindh dundrade bollen i ribban efter hörna och Syrianskas målvakt Daniel de Melo tvingades till en kvalificerad räddning allra högst upp i krysset efter ett volleyskott från nära håll.
Syrianska ligger nu fyra i serien, fyra poäng efter serieledaren Köpings FF och en poäng efter Arboga södra på kvalplats på samma poäng som ÖSK Ungdom.
– Nu är det kört med seriesegern. Vi får försöka ta de två sista matcherna mot Köping och Karlstad men det blir svårt, säger Mokédé.