Örebro Syrianska hade nästan segern i handen, många skott på mål gjordes som hamnade över ribban. Det var även många onödiga gula kort som tilldelades av domaren från Västerås och likaså ett rött kort som innebär att Adad Hanna är avstängd på söndag mot Köping FF på hemmaplan kl 15.00.

Det var en spänd match mellan Örebro Syrianska och Adolfsbergs IK som spelades borta på Lugnets IP. Supportrarna var många och alla såg framemot en vinst, men någonting gick snett. Örebro Syrianska fick åka hem med 0-0 och en avstängning i bakfickan.  Första halvlek var inte alls rolig att se på eftersom domaren dömde bort Örebro Syrianskas bollar med jämna mellanrum och delade ut gula kort som kändes väldigt omotiverade.

Under andra halvlek märktes frustrationen bland Örebro Syrianskas spelare och inte minst hos tränaren Nuri Aykal. De var ute efter ett mål och pressen blev bara större och större, vilket ledde till en del felpassningar. Ändå var det de som gjordes flest avslut på mål. Vid ett tillfälle sprang en spelare fritt mot målvakten, halkade smått och bollen hamnade över ribban. 20 minuter in i halvleken fick Samuel Mokédé ett inlägg från Adad Hanna som han nickade över ribban.

Örebro Syrianska ligger nu på fjärde plats i division 3 Västa Svealand. Man hoppas nu på en kvalplats och då är det bara trepoängare som gäller, men det blir inte lätt.

Adolfsbergs IKÖrebro Syrianska IF – 0-0
Arena: Lugnets IP