På söndag är det dags för ännu ett derby då Örebro Syrianska IF tar emot kollegan Sköllersta IF på Örnsro IP i ett lokalderby. OrebroSyrianska.com fick tag i försvararen Jakob Cicek och ställde lite frågor inför derbyt.

Det blev ännu en match där matchen sluta oavgjort. Hur är din analys av matchen efter att ha tappat en 1-3 ledning till 3-3?
Så länge man inte förlorar så är det okej, men självklart så ska man inte tappa en 1-3 ledning till 3-3 även om det förvisso var domarens förtjänst. Bortsett från den dåliga domaren så tycker jag att vi spelar helt okej. Vi åker till karlstad för att ta poäng, det kunde ha blivit 3 poäng men det blev 1 poäng till slut.

Vad tycker du om spelet hittills?
– Jag tycker att vi spelar en bra fotboll, när vi är på topp så spelar vi en riktigt underhållande fotboll. Men vi har en tendens i laget att tappa vårt spel efter att vi har tagit ledningen i matchen; vi slutar att rulla boll helt enkelt. Vi måste fortsätta med att ta initiativ framåt, oavsett om vi leder eller ligger under så måste vi fortsätta med att hota våra motståndare. Förövrigt så känns det bra, vi jobbar på det som är mindre bra och har ganska bra koll på vad som skall bli bättre.

Hur ser det ut med formen på laget?
– Formen i laget kan bli mycket bättre, helt klart. Vi har en bra trupp med många olika kvalitéer, men för att nå bättre resultat så måste vi höja oss allihop ännu mer. Jag är säker på att resultaten kommer börja gå vår väg när som helst.

På söndag väntar ännu ett derby mot Sköllersta IF. Hur går tankarna?
– Tankarna? som vanligt. Bara för att det är ett derby så betyder det inte att jag vill vinna mer för det. Jag går alltid ut på plan med samma inställning som vanligt och kör bara på.

Hur kommer matchbilden att vara?
– En matchbild där vi förhoppningsvis kommer att styra spelet. Jag har inte sett Sköllersta spela något i år så därför är det lite svårt att säga. Men på vår hemmaplan så tillhör bollinnehavet oftast Ö.Syrianska, sen om vi vinner eller inte återstår att se.

juni 4, 2009

239 comments on “Jakob: Vi måste fortsätta med att ta initiativ framåt

 1. [url=https://amoxilforsale.best/#]buy amoxicillin online cheap[/url] can we buy amoxcillin 500mg on ebay without prescription

 2. [url=https://drugsonline.store/#]comfortis without vet prescription[/url] what are ed drugs

 3. [url=https://pharmacyizi.com/#]prescription drugs canada buy online[/url] drugs causing ed

 4. [url=https://onlinepharmacy.men/#]legitimate canadian pharmacy online[/url] prescription drugs from canada

 5. [url=https://canadiandrugs.best/#]prescription drugs online without doctor[/url] mexican pharmacy without prescription

 6. [url=https://canadiandrugs.best/#]buy prescription drugs from india[/url] cheap pet meds without vet prescription

 7. [url=http://stromectolbestprice.com/#]ivermectin 3mg pill[/url] ivermectin dosage for pigs

 8. [url=https://medrxfast.com/#]canadian online pharmacy[/url] cvs prescription prices without insurance

 9. [url=https://medrxfast.com/#]cheap pet meds without vet prescription[/url] best ed pills non prescription

 10. [url=https://medrxfast.com/#]amoxicillin without a doctor’s prescription[/url] canadian online drugstore

 11. [url=https://medrxfast.com/#]ed meds online without doctor prescription[/url] prescription drugs without doctor approval

 12. [url=https://azithromycin.blog/#]can you buy zithromax over the counter[/url] buy azithromycin zithromax

 13. [url=https://amoxicillin.pro/#]amoxicillin without prescription[/url] where to buy amoxicillin pharmacy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *