Örebro Syrianska IF tog på lördagskvällen sin tredje raka vinst och är nu med i toppen av Division 3 Västra Svealand.  Razak Ouro Nimini avgjorde med matchens enda mål mot Rynninge IK som inte riktigt räckte till.

Den första halvleken gick helt klart till Örebro Syrianska som hittade kombination efter kombination och kortpassningsspelet fungerade som aldrig förr. Man jobbade för varandra som ett kollektiv och hade också bud på mål. Trots detta slutade första halvan utav matchen mållös.

I den andra halvleken jämnade spelet så småningom ut sig en aning och lagen delade relativt lika på bollinnehavet. Det märktes också i spelet av vilken dignitet matchen var. Det dröjde sedan enda till den 67:e matchminuten innan vi fick se målet som senare skulle visa sig bli avgörande. 0-1 kom efter en fullträff med vänster signerat Razak Ouro Nimini och glädjen i Örebro Syrianskas läger visste inga gränser. Efter att Daniel Kaya blivit utvisad efter två gula kort så började Örebro Syrianska bli lite mer försiktiga.

Rynninge tryckte på hårt och länge i matchens slutskede och hade ett par heta chanser framför Colombelli i Syrianska-målet, men lyckades aldrig sätta dit bollen. I och med segern så gick Örebro Syrianska om Rynninge i tabellen och kan efter ytterligare en fin insats stoltsera med en tredjeplats.

Man stod ikväll för en riktig bragdinsats och är värda den senaste tidens framgångar efter allt hårt slit och nötande. På Onsdag är det nya tag som gäller då man tar emot ÖSK Ungdom på Örnsro IP. Då är man ute efter tre nya poäng.

Rynninge IK – Örebro Syrianska IF 0-1 (0-0)