Örebro Syrianska IF spelade på söndagseftermiddagen oavgjort mot Söderköping i en träningsmatch på Örnsro IP. Matchen blev ingen välspelad tillställning pga. regnet och den blöta planen.

Det var Söderköping som tog ledningen med 1-0 i en annars chansfattig första halvlek. Andra halvleken fortsatte likadant när spelarna halkade titt som tätt och hade svårt att få ordentligt rull på bollen.

Trots detta lyckades Razak Ouro Nimini i matchens absoluta slutskede skjuta in 1-1 bakom målvakten i Söderköping och sett till matchbilden borde båda lagen vara nöjda med det oavgjorda resultatet.

Ett antal testspelare fick under matchens gång visa upp sig och nyförvärvet Roman Martin Charriol visade upp fina takter och kan nog tillföra ett och annat i spelet framöver.

På Söndag (26 Juli) drar seriespelet igång igen med match mot IFK Sunne på Örnsro IP med matchstart 17:00.

Örebro Syrianska IF – Söderköping IK 1-1 (0-1)
Razak Ouro Nimini 1-1 80

Arena: Örnsro IP