Siffrorna skrevs till slut till 1-0 till fördel för Söderköpings IK efter en match där Örebro Syrianska IF mestadels dominerade spelet.

Det var Örebro Syrianska som stod för bollinnehavet i en match som man till en början kontrollerade. Man fick bra rullning på bollen och det såg – likt matchen mot Laxå IF – bra ut inledningsvis. Trots detta hade man svårt att komma fram till några riktiga målchanser och det såg ut som att saker och ting inte riktigt stämde den sista tredjedelen.

0-0 stod sig in till paus och i den andra halvleken släpptes Söderköping mer och mer in i matchen. Bara några minuter in på den andra halvleken kommer en Söderköping-spelare fri med målvakten i Örebro Syrianska och sätter dit 1-0 jämt med den högra stolproten. Efter Söderköpings ledningsmål så tar bortalaget över spelet än mer och hade bland annat ett friläge genom Hamid Sadad som sköts strax utanför. Matchen slutade dock 1-0 till hemmalaget Söderköpings IK  efter en i övrigt ganska intersägande match.

Söderköpings IK – Örebro Syrianska IF 1-0 (0-0)

Arena: Vikingavallen (Söderköping)