Ett reservbetonat Örebro Syrianska tog på lördagseftermiddagen emot IFK Ölme i en medioker match som slutade i förslut för hemmalaget.

Det syndes tydligt att Örebro Syrianska ställde upp med ett reservbetonat lag, under första halvlek var man inget speciellt hot för IFK Ölmes försvar. Första riktiga chansen kom efter 40 minuters spel efter en frispark från Rabi Mourad som nickades i ribban. Dessförinnan hade motståndarlaget gjort ett 0-1 efter en nickretur som petades in. Innan halvlekens slut utökade Ölme ytterligare med mål efter en läcker lobb över målvakten.

I andra halvlek gick Örebro Syrianska in för att försöka reducera Ölmes ledning. Dock så skapade det offensiva spelet en del luckor i försvaret som motståndarlaget utnyttjade väl med ytterligare tre mål och därmed fastställdes slutresultatet – 0-5 till IFK Ölme.

Örebro Syrianska IF – IFK Ölme 0-5 (0-1)

Arena: Karslund Arena