Daniel Kaya och Dennis Fransson stod för målen när Örebro Syrianska kunde besegra Karlslunds talanglag i genrepet med 1-2 på Karlslund Arena.

Karlslund var det bättre laget i den första halvleken då man hade mestadels av bollinnehavet samtidigt som man inte tillät Syrianska att komma igång med sitt eget. En bit in på halvleken lyckades Daniel Kaya efter ett snyggt skott pricka in bollen som innebar ledning med 0-1. Karlslund fick dock en straff en bit in på första halvlek efter att domaren dömt för hands inne i straffområdet. Talanglaget förvaltare straffen på bästa möjliga vis och 1-1 var ett faktum.

Den andra halvleken började avsevärt mycket bättre för Örebro Syrianskas del. Ett bättre passningsspel och en aggressivare mittfält ledde till större bollinnehav och farligare chanser framför mål. Det var dock genom matchens andra straff som Dennis Fransson skulle få sätta dit 1-2 målet. Efter ännu en hands fast i motsatt straffområde satte Dennis säkert in bollen som innebar ännu en vinst för Örebro Syrianska som verkar hittat vinnarspåret med två raka vinster.