Fjärde raka vinsten för de rödgula efter 4-0 mot bottenplacerade FBK Karlstad där Zana Can kom stå för ett hattrick i en underhållande match i Örnsro.

De rödgula startade matchen med ett högt tempo och skapade farliga målchanser direkt i inledningen av matchen. Det första styrdes bort till hörna efter ett hårt volleyskott av Razak Ouro Nimini i ett ganska svårt läge. Strax efter det i den sjätte matchminuten lyckades Rabi Mourad trassla sig genom Karlstad mittförsvar och ställa Zana Can fri mot målvakten som med en enkel bredsida satte ditt 1-0. Därefter började Karlstad komma in i matchen allt mer och skapade ett flertal farliga chanser dock utan att kunna överlista Colombelli i Syrianskas bur, som stod för ett flertal härliga räddningar under matchens gång. Mitt i Karlstad offensiven lyckades Syrianska öka på ledningen med 2-0 efter en halvvolley av Zana Can strax utanför straffområdet. Laget var dock inte nöjda med detta och forcerade framåt för ytterligare mål och det kom även efter att Rabi Mourad spelats fri där han precis hann peta bollen förbi målvakten och därefter sätta den i ett tämligen öppet mål.

I andra halvlek sänktes tempot betydligt från Örebro Syrianskas sida men detta förhindrade inte dem för att öka på ledningen till 4-0. Precis som två av dem förgående målen lyckades man ännu en gång skicka bollen bakom Karlstadförsvaret. Denna gång kom Razak Ouro Nimini springandes fri på högerkanten och kunde lyfta in bollen mot Zana Can som kunde fullborda sitt hattrick med en nick i mål. FBK hade sina lägen även i andra halvlek dock lyckades man aldrig fullt ut och Örebro Syrianska fortsätter därmed sin vinstsvit.