Dags för en avgörande match på lördag då Örebro Syrianska åker ner till Karlstad och möta höstens lag FBK Karlstad. Med fem matcher kvar leder Örebro Syrianska Div 3 Västra Svealand med en poäng förrän lokal konkurrent Rynninge IK.

Örebro Syrianska fick senast mot IFK Ölme ett oavgjort reslutat som kunde blivit vinst i slut minuterna då domaren blåste bort seger målet, vad vare som inte gjorde att ni tog hem tre viktiga poäng?
Första halvlek mot IFK Ölme var inte bra men vi rycker upp oss i 2a halvek där vi bjuder på fint spel och många lägen, synd bara att vi inte gör mål på dem, sen spelar det ingen roll att domaren blåser bort ett mål i slutmin, vi skulle avgjort 4 gånger om innan. Trötta ben och fokus gjorde att vi inte riktigt orkade ta tre viktiga poäng.

Nu till helgen väntar formstarka FBK Karlstad som senast slog IFK Örebro med 1-3 vad bör vi tänka efter från senaste möte då vi vann med klara 4-0?
– Vi måste göra mål på våra chanser och spela ett bra försvarsspel och inte ge dem några onödiga lägen, gör vi det så vinner vi.

Fem matcher kvar och alla fem matcher känns som viktiga för att hålla kvar första plats, vad talar för att ni vinner och tar hem tre poäng?
-Vi har ett bra lag . håller vi bara fokus och inte tänker för mkt på framtiden så fixar vi det här