På lördagen spelar de rödgula sin allra sista match i serien. Motståndet i denna viktiga match står IFK Sunne för som vi besegrade senast med 2-1.

IFK Sunne
Laget har precis som Örebro Syrianska IF gått som en berg och dalbana med blandade resultat de senaste matcherna. Bland de fyra senaste har man vunnit två och förlorat två varvid förlusterna kom på de senaste matcherna vilket är ett bra tecken för vår del då självförtroendet inte bör vara på topp. Med sina 25 poäng placerar Sunne sig på sjunde plats i tabellen vilket innebär att en poäng skulle säkra dem för spel i division tre nästa säsong. De kan även klara sig vid en eventuell förlust beroende på hur de andra matcherna i botten av tabellen slutar.

Örebro Syrianska IF
Det har verkligen gått upp och ner för vår del i slutskedet av säsongen något man verkligen inte hoppades på. Vi har tappat serieledningen till våra konkurrenter från norr – Rynninge IK.

Något som förhoppningsvis blir ändring på efter morgondagens match mot IFK Sunne. För det krävs det att Rynninge förlorar sin match medans vi gör vårt jobb mot Sunne. Vi får hoppas att vi har turen på vår sida i denna match något vi saknat de senaste matcherna och hoppas på vidare framgångar!

Matchinfo
IFK Sunne – Örebro Syrianska IF
Lördag 25 Sep, 14:00 Kollsvik

september 24, 2010

1 comments on “Inför IFK Sunne – Örebro Syrianska IF

  1. Take care for an perfect material covered throughout the time of your online site, what happens is a touch of test to formulate your web page users. Who seem to reported by this short maintain in mind? . . . .Even talk lightly and after that have a crucial remain; you can expect to reach appreciably.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *