Under onsdag förstärkte Örebro Syrianska med ännu ett nyförvärv inför seriestarten. Den här gången är det anfallssidan som förstärks med namnet Zacharias Svensson Jackson som närmast kommer från Skara FC. Zacharias och Örebro Syrianska har tecknat ett ettårigt avtal med förhoppningar om en förlängning efter säsongens slut. 

Zacharias är den spelartypen vi sökt ganska länge och med hans snabbhet  och farlighet i straffområdet. Han har imponerat på oss och kommer verkligen att förstärka truppen enormt, säger sportkommittén.

Som 17-åring debuterade Zacharias Svensson Jackson i division 1-fotboll med Skövde AIK; han har dessutom vunnit SM-guld med Västgötalaget. Så sent som 2009 så kvalade Zacharias till UEFA i futsal i Belgien. Han beskriver sig själv som en stark, stor, snabb spelare och en farlig målskytt.

– Det ska bli hur kul som helst.  Jag valde Örebro Syrianska på grund av pluggandet på Örebro universitet och med anledning av att min nära vän Abraham Zeito rekommenderade Örebro Syrianska och jag fick höra bra saker om klubben, säger Zacharias.

Vi välkomnar Zacharias Svensson Jackson och önskar honom lycka till i sin nya klubb!

januari 19, 2011

3 comments on “Örebro Syrianska förstärker anfallssidan

  1. There are some intriguing points at some point in this post but I do not determine if they all center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and then we want more! Added to FeedBurner also

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *