Cirka 60 personer hade sökt sig till Karlslund Arena för att se på årets första träningsmatch för Örebro Syrianska IF mot Rynninge IK.

Det var en ganska jämn första halvlek där båda lagen skapade målchanser, närmast hos Örebro Syrianska var Mubarak Nyende som hade ett par chanser att sätta dit bollen i målet.

Men det var Rynninge som kom att ta ledningen genom Ludde Malm som chippade in bollen i mål. 0-2 satte Rynninge på straff efter att Peter Lundberg blivit neddragen efter ett friläge.

I andra halvlek försökte Örebro Syrianska gå ut som ett nytt lag och redan i första minuten kunde man reducera till 1-2 genom Johan Bugday efter en fin pass av Daniel Kaya. Dock kom inte Syrianska närmare utan David Zeito avgjorde matchen med sitt 1-3 mål för Rynninge IK.

I halvlek bytte man av ett antal spelare för att få in ett par fräscha lirare, något vi inte får glömma är att ett antal ordinera spelare saknades i dagens match och kommer med sin ankomst i senare matcher förstärka laget.