Örebro Syrianska tog hem alla tre poäng i den tidiga seriefinalen mot Karlslund på Karslund Arena. Laget stod för en storslagen insats när det efter 90 minuter stod 1-3 på måltavlan.

Efter en aningen trevande inledning de första 10-15 minuterna då man inte alls var på tårna i första halvlek så fick man i bortalaget sakta man säkert upp tempot i passningsspelet och intensiteten. Det var ett riktigt taggat Örebro Syrianska som från första början trädde in på konstgräset på Karlslund Arena. Det visade inte minst Basel Gorgis i och med 0-1 på frispark; en riktig projektil och tillika drömmål från cirka 30-35 meter som letade sig rakt upp i krysset. Halvtidresultatet stannade vid 0-1 till gästerna. Trots att det i första halvlek hade varit Örebro Syrianska som skapade de farligaste chanserna så var bollinnehavet ungefärligt jämt fördelat.

I början av den andra halvleken kom Karslund in med lite av en annan inställning och hade de inledande tio minuterna ett litet tryck mot Örebro Syrianska. Dock skulle detta inte visade sig bli långvarigt då Örebro Syrianska tog över tillställningen alltmer i den andra halvleken. I den 71 matchminuten kommer Örebro Syrianska upp i ett kvickt anfall då George Ekeh genom en läcker skarv friställde Mubarak Nyende som kyligt väntade ut Karlslund-målvakten innan han enkelt bredsidade in bollen som innebar 0-2. Den förre Syrianska-spelaren Dennis Fransson skulle sedan ge Karlslund hopp i och med sitt reduceringsmål som innebar 1-2. Efter ett inspel och en enkel bredsida från Fransson så sattes en gnutta nerv i matchen.  Hoppet skulle dock visa sig bli kortvarigt. Efter en lång crossboll från mittback Basel Gorgis in mot straffområdet så valde George Ekeh att dra till på halvvolley direkt. Bollen letade sig upp i krysset och det andra drömmålet för kvällen var ett faktum.

Överlag så var Örebro Syrianska det bättre laget när man visade på en underbar inställning och ett fint passningsspel.  Det var en fullt välförtjänt seger och ett riktigt styrkebesked från de rödgula kämparna. I och med vinsten så leder nu Örebro Syrianska serien med två poäng före just Karlslund.

 

maj 13, 2011

248 comments on “Örebro Syrianska IF nya serieledare efter storslagen insats

  1. [url=https://amoxilforsale.best/#]generic amoxicillin over the counter[/url] amoxicillin 875 125 mg tab

  2. [url=https://amoxilforsale.best/#]amoxicillin online without prescription[/url] buy cheap amoxicillin online

  3. [url=https://onlinepharmacy.men/#]viagra online canadian pharmacy[/url] professional pharmacy

  4. [url=https://canadiandrugs.best/#]comfortis for dogs without vet prescription[/url] best ed pills non prescription

  5. [url=https://canadiandrugs.best/#]non prescription ed pills[/url] amoxicillin without a doctor’s prescription

  6. [url=https://drugsbestprice.com/#]levitra without a doctor prescription[/url] medications for ed

  7. [url=https://medrxfast.com/#]prescription drugs canada buy online[/url] buy prescription drugs online

  8. [url=https://medrxfast.com/#]pet antibiotics without vet prescription[/url] pain medications without a prescription

  9. [url=https://medrxfast.com/#]п»їed drugs online from canada[/url] pain medications without a prescription

  10. [url=https://medrxfast.com/#]comfortis without vet prescription[/url] pain meds online without doctor prescription

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *