Örebro Syrianska IF tog idag sin femte raka vinst i division tre den här säsongen. Favoriterna Köping FF som inför säsongen sågs som favoriter att ta klivet tillbaka till div tre övertygade men hemmalaget kunde hitta spelet och målen som gav seger med 3-1.

En ganska händelse fattig första halvlek från båda lagen men Örebro Syrianska kunde ta ledningen efter att Mubarak Nyende gjort 1-0 på straff efter en halvtimme kvitterade Köpings Mikael Gustafsson strax före halvtid.

I andra halvlek ryckte Örebro Syrianska upp sig och hade ett fler tals chanser men tio minuter in på den andra halvleken fick Örebro Syrianska sin andra straff, och inga misstag av Anderson Da Silva Santos som kunde göra 2-1. I samband med straffen blev Köpings mittback utvisad och Örebro Syrianska började rada upp chanser. Men bara några minuter senare kunde 3-1 koma genom Mubarak Nyende som har fått en strålande säsong och är nu uppe i åtta mål på sex matcher.