Örebro Syrianskas sjätte raka vinst slutade med hela 1-4 i derbyt mot Sköllersta IF. En match där Örebro Syrianska dominerade från första till sista minuten.

Dagens match började dock knackigt. Tempot var inget vidare och mängder av till synes enkla passningar slogs bort innan paus. Örebro Syrianska förde visserligen matchen men hade oerhört svårt att skapa klara målchanser, trots det kunde man gå ut till halvtidsvilan med 0-1 av Gabriel Binay med lite hjälp Sköllersta-försvararen.

Efter paus rivstartade Örebro Syrianska då man drog upp tempot rejält och genast började man vara mer utöka till 0-2 genom Anderson Da Silva efter tre minuter. Mubarak Nyende och Anderson Da Silva låg bakom mycket i anfallsspelet. Det snygga för arbetet mellan varandra kunde leda att Anderson Da Silva kunde göra sitt andra mål för dagen. Zacharias Jackson-Svensson fastställde slutresultatet till 4–1. Örebro Syrianska fortsatte offensivt och kunde mycket väl ha tryckt dit ytterligare någon boll men Sköllersta keepern gjorde en bra match där han räddar ett bra skott av Anderson.