Efter sent avgörande hakar Örebro Syrianska på i toppen av division 3. Nyförvärvet Adad Hanna spikade slutresultatet till 2–1 (1–0) mot Nordvärmland.

Det blev en snabb revansch för Örebro Syrianska som åkte på en tung hemmaförlust mot just Nordvärmland förra veckan.

Lång resa
Trots fyra och en halv timmes bussresa i benen var det örebroarna som dominerade första halvlek. Straxföre halvtid slog Igor Coric in ledningsmålet på straff.

– Vi hade full kontroll fram till Anderson blev utvisad i mitten av andra halvlek, då pressade Nordvärmland tillbaka oss ordentligt, säger Adad Hanna.

Dödade matchen
Men sin jakt på en kvittering öppnade hemmalaget upp sig för kontringar och det lyckades Adad Hanna utnyttja. I slutminuterna dödade han matchen med sitt första mål sedan återkomsten till Örebro Syrianska.

– Så jäkla skönt! Jag och Rabi Mourad kom två mot två i en kontring. Han passade till mig så jag kom i halvt friläge från kanten kunde placera in bollen, säger Hanna.

Nordvärmland reducerade visserligen på tilläggstid men de tre poängen tog gästerna med sig hem till Örebro. Tyvärr kunde inte orebrosyrianska.com närvara vi får tacka na.se för matchreferatet