Efter en ganska lång bussresa mot Dala Järna som tog ca tre timmar. Så fick man i den första halvlek en ganska usel start där man redan i den första minuten fick ett baklänges mål, men i den andra kunde man rycka upp sig och ta med sig en poäng hem.

Matchen hade knappt blivit en minut innan Dala Järna gjorde 1-0 genom Fredrik Sixtensson.  Spelarna hade tankarna någon annanstans. Första halvleken var en av Örebro Syrianskas sämsta halvlekar man sätt på länge trots små lägen från Örebro Syrianska, så var det Dala Järna som skapade dem farligaste chanserna.

I den andra halvleken ryckte Örebro Syrianska upp sig och man gjorde även några byten i halvlek som även gav resultat. Faktum var att man kunde tappat alla tre poäng. Men i den 88:e minuten gav Zacharias Svensson Jackson Örebro Syrianska ett efterlängtat kvitteringsmål på volley. Och i slutet var det nära att Syrianska fått ett segermål. George Ekeh gjorde en jätte snygg dragning på vänsterkant och skickade i väg ett skott mot bortre krysset som träffade undersidan av ribban.