Äntligen hemmamatch igen för Örebro Syrianska på Örnsro IP. I denna omgång tar laget emot Strömtorp IK klockan 19 på onsdagskvällen i en match där laget måste vinna för att hänga kvar i toppen.

Örebro Syrianska IF
Det är väldigt upp och ner för de rödgula just nu. Ena matchen spelar man en strålande fotboll medans i den andra spelar tappar man spelet helt.  I senaste matchen mot Dala-Järna blev det oavgjort för laget där man fick en usel start på matchen med ett baklängesmål redan i de första minuterna av matchen. Man rykte upp sig till andra halvlek och kunde kvittera vilket även blev slutresultatet. I matchen mot Strömtorps IK ikväll är laget piskade till att vinna för att hålla sig kvar i toppen. Senaste lagen ställdes mot varandra var bara för några veckor sedan och blev det storstryk med hela 3-0 i den matchen där nästan inget stämde för de rödgula.

Strömtorps IK
Efter en någorlunda svag inledning på säsongen har laget verkligen ryckt upp sig och blandad sig in i toppstriden. Laget ligger i nuläget på en andraplats i serien med endast en poäng upp till serieledande Karlslund. I helgen lyckades man även slå FBK Karlstad som har varit en besvikelse denna säsong med hela 3-0. Laget är verkligen i matchform och har hela fem raka vinster i följd inför denna match som lär bli en tuff sådan för spelarna i syrianska precis som i föregående match. 

augusti 3, 2011

2 comments on “Inför Örebro Syrianska IF – Strömtorps IK

  1. What I wouldnt give to have a debate with you about this. You just say so many things that come from nowhere that Im fairly positive Id have a fair shot. Your blog is terrific visually, I mean people wont be bored. But others who can see past the videos and the layout wont be so impressed with your generic understanding of this subject.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *