Äntligen hemmamatch igen för Örebro Syrianska på Örnsro IP. I denna omgång tar laget emot Strömtorp IK klockan 19 på onsdagskvällen i en match där laget måste vinna för att hänga kvar i toppen.

Örebro Syrianska IF
Det är väldigt upp och ner för de rödgula just nu. Ena matchen spelar man en strålande fotboll medans i den andra spelar tappar man spelet helt.  I senaste matchen mot Dala-Järna blev det oavgjort för laget där man fick en usel start på matchen med ett baklängesmål redan i de första minuterna av matchen. Man rykte upp sig till andra halvlek och kunde kvittera vilket även blev slutresultatet. I matchen mot Strömtorps IK ikväll är laget piskade till att vinna för att hålla sig kvar i toppen. Senaste lagen ställdes mot varandra var bara för några veckor sedan och blev det storstryk med hela 3-0 i den matchen där nästan inget stämde för de rödgula.

Strömtorps IK
Efter en någorlunda svag inledning på säsongen har laget verkligen ryckt upp sig och blandad sig in i toppstriden. Laget ligger i nuläget på en andraplats i serien med endast en poäng upp till serieledande Karlslund. I helgen lyckades man även slå FBK Karlstad som har varit en besvikelse denna säsong med hela 3-0. Laget är verkligen i matchform och har hela fem raka vinster i följd inför denna match som lär bli en tuff sådan för spelarna i syrianska precis som i föregående match.