Ännu ett kryss för Örebro Syrianska som trots ett stort övertag i den andra halvleken fick bara nöja sig med 1-1 borta mot Ludvika.

Ludvika som slåss för att hålla sig kvar i division tre kom till matchen för att kriga till sig poäng och det märktes. Trots dominans de första minuterna av Örebro Syrianska så kunde Ludvika ta ledningen i paus i den 37:e minuten.

I den andra halvleken tog Örebro Syrianska över och gjorde 1–1 genom Cheick Diallo i den 67:e minuten. Lagkapten Basel Gorgis slog en frispark som studsade fram till Diallo, som sedan rullade in kvitteringen. Sedan jagade Örebro Syrianska förgäves ett segermål och man hade även två till tre solklara lägen. Men Ludvikas målvakt gjorde en kanonräddning på en nick från Adad Hanna i den 80:e minuten. Dessutom hade Diallo ett jätteläge i 89:e. Ludvika skapade aldrig några heta chanser i andra.

Örebro Syrianska ligger fortfarande på andra plats, men det är nu fyra poäng upp till serieledande Karlslund när tre omgångar återstår av division 3 västra Svealand. I dagens match hade man många ordinarie spelare borta. Trots detta så måste man höja sig i de tre återstående matcherna.

september 3, 2011

2 comments on “Ännu en oavgjord match för Örebro Syrianska

  1. I’d have got to talk to you here. Which isn’t something Which i do! I love reading an article that should make people believe. Also, many thanks allowing me to comment!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *