Det blir fortsatt spel i division tre för de rödgula ännu en säsong. Dagens kvalmatch mot Falu FK slutade i förlust med 3-2.

Örebro Syrianska inledde matchen piggt och skapade ett flertal lägen. Efter bara några minuter hade Emmanuel Ekeh ett kanon lägg för att göra matchens första mål men tyvärr ville det sig inte. Efter 42 minuter spel kom David Zeito runt på högerkanten och spelade in bollen på en löpande Emmanuel Ekeh och på halvvolley på Daniel Kayas boll bakom FK:s backlinje sköt samme Emmanuel Ekeh i ribban.

I andra fortsatte Örebro Syrianska att pressa Falu. I 65:e minuten snurrade Falu spelaren Jagne upp en försvarare Örebro Syrianska och lade bollen tillbaka till Andreas Hedlund, som vände ut på Ahmet Abic som kunde från distans sätta 1-0 för Falu. 2–0 kunde Samir Skrijelj kontra in bara två minuter efter 1–0 på Thomas Hanssons djupledsboll efter Örebro Syrianskas femte hörna. Med kvarten kvar skickade Örebro Syrianska upp mittbacken Basel Gorgis för att sätta tryck på Falu. 2–1 kom också i 82:a minuten på nick genom inhoppande Mubarak Nyende. I den 87:e damp bollen ner i straffområdet framför fötterna på Basel Gorgis, som dock drog halvvolleyskottet utanför som dock nära kunde blivit ett mål. Det tog inte två minuter fick dock Falu FK möjligheten att kontra och satte bollen i djupet i friläge till vänster. Ett klassavslut med högerfoten till höger om målvakten Maravilha Kimenga innebar matchavgörande 3–1. Örebro Syrianskas skulle koma tillbaka och reducera på straff på fem minuters övertid betydde sedan ingenting då domaren blåste av direkt efter och Falu FK var kvalvinnare med 4–2 totalt.

Örebro Syrianska IF vill tacka spelare, ledare, sponsorer och våra härliga supportar som stöttat oss för 2011. Tyvärr gick det inte vår väg, men vi kommer aldrig ge upp