Alltid vid den här punkten av året brukar termometern visa minusgrader vilket den inte gör i år. Alltid vid den här punkten av året börjar försäsongen för Örebro Syrianska IF och det gör det även i år – Så på med luvor och långkalsonger grabbar! Nu börjar alvaret och en ny säsong.

Spelartruppen kommer på onsdagskvällen klockan 19:00 samlas på Örnsro IP för att sedan marschera vidare mot Karlslund Arena.

Nytt år innebär ny försäsong. Alla spelare har fått vila i några veckor fram till jul och nyår. Men nu är alla spelare samlade med nya förutsättningar och taggande inför kommande säsong.

Det viktigaste med försäsongen är att grunderna läggs till det som ska bära kraften när serien startar i april. Men första träningsveckorna kommer till största del att ägnas åt konstgrässpel tre gånger i veckan.

Därefter kommer spelarna att öka med fyra pass i veckan. Tre av dessa pass kommer vi att ha på konstgräset i Karlslund och Trängens IP.


Klicka här för att se träningstider: https://www.orebrosyrianska.com/?id=4

Välkomna till en härlig försäsong Grabbar!

januari 4, 2012

2 comments on “Försäsongen börjar – Karlslund Arena på schemat

  1. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *