På Karlslund arena kunde Örebro Syrianska komfortabelt besegra Rynninge med 2-4. Mubarak Nyende gick från matchen med två mål och även nyförvärvet Fedja Jelecak fick näta sitt första mål.

Matchen startade med ett högt tempo men det var Örebro Syrianska som spelade bäst och skapade flest chanser. I mitten av första halvlek kunde Henke Gustavsson ge Rynninge ledningen, efter en andraboll på hörna. Fedja Jelecak som var på hugget idag blev framspelad av Gabriel Binay som distinkt trycker in 1-1. Innan halvtid hade Örebro Syrianska ett par lägen att ta ledningen men kunde gå ut med ett oavgjort resultat.

I andra halvlek gjorde man flera byten för att testa dem nya spelare och spela ihop det nya Örebro Syrianska då många nyförvärv iår har anslutit till truppen. Mubarak Nyende som blev i dagens match tvåmålsskytt kunde med glädje först trycka in 1-2. Men det dröjde inte länge då Rynninge kunde svara med kvittering där Rynninge spelaren kunde med vänsterfoten placera bollen invid ena stolpen. Annars hade Rynninge svårt att hitta mållägen, och skapade alltför lite. Örebro Syrianska som sakt gjorde ett par byte då bland annat Alen Rastoder bytes in och kunde dundra in 2-3. Mubarak Nyende kunde med sitt andra mål för dagen visa sin målfarlighet enkelt placera in 2-4 och som även blev seger målet.