Idag var det dags för Örebro Syrianskas tredje träningsmatch, varav första på hemmaplan. Matchen spelades på Karlslund Arena och det var ett gäng supportrar som var på plats för att se de rödgula rulla boll.

Första halvlek gick Örebro Syrianska ut starkt med att vinna dagens match men de första 20 minuterna började inte alls bra då man absolut inte hitta sitt spel som man hade mot Rynninge. Men i den 22 match minuten kunde man ändå ta ledningen genom straff efter mål av Fedja Jelecak. Efter straff målet kunde man höja sig rejält Rabi Mourad kunde på ett långskott trycka in 2-0 innan halvtid villan.

I andra halvlek så såg Örebro Syrianska aningen starkare och aggressivare ut än i tidigare 20 minuterna. Örebro Syrianska som hade de vassaste målchanserna kunde i den 30:e matchminuten trycka in 3-0 ledning på halvvolley från backen Johannes Can noterat hans första mål i den rödgula tröjan. Örebro Syrianska såg enkelt ut att ta hem dagens match där man förde matchen och bollinnehavet denna eftermiddag var klar fördel till Örebro Syrianska som kunde rulla runt mellan lagdelarna. Spelet & tempot för dagen var inte det bästa, men vi släpper inte heller till några farliga målchanser bakåt samtidigt som vi för spelet i 90minuter. Nästa helg väntas spelledigt och nästa match blir semifinalen den 6e Mars på Behrn Arena mot ÖSK i cupen.