Örebro Syrianska blandade och gav i matchen mot IFK Ölme på Karslund Arena. Efter utvisning på Ali Alatabi så fick man till slut se sig som förlorare.

Örebro Syrianska började minst sagt bra med att redan efter en minut ordna en straff, efter att Samuel Frensborg blev neddragen precis innanför straffområdet. Fedja Jelecak förvaltade straffen på bästa möjliga sätt vilket gav 1-0. Örebro Syrianska styrde också det mesta i den första halvleken trots att man hade ganska många spelare borta på grund av olika anledningar. Dock skulle Ölme hinna svara innan paus med en kvittering, 1-1.

I den andra halvleken så skulle Örebro Syrianskas Ali Alatabi få se sig utvisad efter två gula kort. Örebro Syrianska la sig därefter på försvar och försökte svara med kontringar. Om den första halvleken gick till Örebro Syrianska så gick den andra definitivt till Ölme, som kontrollerade halvleken till fullo och emellanåt spelade ut. Till sist skulle det också resultera när Ölme kunde göra 1-2, vilket även blev slutresultatet. Det ska återupprepas att Örebro Syrianska inför denna match hade hela sex spelare borta.