En match på en dålig plan blev till ett riktigt sömnpiller. Trots att båda lagen försökte spela sitt spel så var Örebro Syrianskas spel under all kritik under första halvlek. Men trots det vann man matchen med hela 3-1 mot FK Bosna.

Efter förlusten senast mot IFK Ölme förra veckan, var det många som trodde på ett bättre spel och på en säker vinst på den usla planen på Trängens IP. Det var FK Bosna som tog kommandot direkt redan in i den tjugonde minuten kunde man dundra in 0-1 på frispark och även blev halvtids resultat.

I den andra halvleken möblerade man om lite i Örebro Syrianska så kunde hemma laget dominera i ett bättre tempo och bättre spel. Det dröjde inte länge tills man skapade målchanser då huvuddomaren pekade på straffpunkten då Mohammed Jawad Nasir blev kapad. Basel Gorgis kunde elegant placera den hårt och kvitterade till 1-1. Efter kvitteringen kunde Örebro Syrianska ta över det mesta Samuel Frensborg kunde trycka in även några minuter efter straff målet 2-1 och sedan kunde Dino Garaca med sitt mål avgöra matchen till 3-1.