Örebro Syrianska hade inga problem med att besegra Öfvre Adolfsberg med 6-3 och är därmed distriktsmästare 2011 i Örebro Län.

Det var emellanåt klasskillnad på finallagen. Örebro Syrianska hade kontroll på matchen från början till slut samtidigt som Adolfsberg emellanåt stod upp bra mot ett taggat Syrianska. Trots detta så kunde Örebro Syrianska gå till halvtidsvila med en betryggande 3-1-ledning. Det var ett effektivt och rappt Örebro Syrianska som visade vägen i en svängig första halvlek.

Öfvre försökte hämta kraft i halvtidspaus och började också halvleken på ett bra sätt med att vara aggressiva och spela en fin kontringsfotboll, och man var inte helt utan chanser. Syrianska tog dock återigen tag i taktpinnen och såg till att man till slut kunde vinna med hela 6-3.

Målskytten för kvällen var Samuel Frensborg som mäktade med hela tre fullträffar tätt följd av Mubarak Nyende som lyckades sätta dit två bollar. Dino Garaca skrev även han in sig i målprotokollet med en boll i nät efter inhopp i andra halvlek.

Öfvre Adolfsberg – Örebro Syrianska IF 3-6 (1-3)
Onsdag 28 Mars, KL 19:00, Karlslund Arena
Följ oss på: everysport.com 

mars 29, 2012

1 comments on “Örebro Syrianska cup vinnare

  1. Oh my goodness! a wonderful post dude. Thanks a lot Even so We are experiencing issue with ur rss . Don’t know why Not able to sign up to it. Possibly there is anybody finding identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *