<--> <--><--> <-->

Adolfsberg öppnade överraskande mot Örebro Syrianska som efter en stark andra halvlek till slut kunde vinna med 4-2.

Den första halvleken gick till Adolfsberg som visade upp ett överraskande bra passningsspel och hade förvånansvärt lätt att hitta fram till målchanser. Adolfsberg tog också ledningen med 1-0 innan Samuel Frensborg i Syrianska kunde utjämna till 1-1.  Adolfsberg var dock laget som skulle gå till halvtidsvila med 2-1. Syrianska hade svårt att komma fram till heta målchanser och såg emellanåt stressade ut i sitt anfallsspel.

I den andra halvleken fick vi se ett annat Örebro Syrianska. Man lyckades hålla bollen i längre sekvenser och skapade även mycket mer framåt. Detta samtidigt som spelarna i Adolfsberg fick jaga mer boll och såg allt tröttare ut. Efter en enkel placering av Fedja Jelecak och snyggt skott av Josef Mourad så var ställningen helt plötsligt 3-2 till Syrianska. Spiken i kistan satte den notoriske målskytten Mubarak Nyende som gav slutresultatet 4-2. En stabil seger för de rödgula som dock kanske släppte till lite för mycket i den första halvleken. Det ska noteras att Syrianska inför matchen hade flera nyckelspelare borta från spel.