För tredje matchen i följd kryssade Örebro Syrianska då kom ännu ett oavgjort resultat mot Strömtorps IK. Ett Örebro Syrianska som hade ledningen fram till den 93:e matchminuten då Strömtorps IK lyckades ta med sig en poäng.

Det var Örebro Syrianska som tog ledningen med 0–1 efter knappa 20 minuters då David Zeito tryckte in sitt sjätte mål för säsongen. Men det dröjde bara sju minuter innan Strömtorp hade kvitterat till 1-1. Resultatet stod sig halvleken ut.

I andra halvlek var matchen fortsatt jämn, men det var Örebro Syrianska som med kvarten kvar som tog ledningen med 1–2 då David Zeito satte sitt sjunde mål. I matchens övertid så kom det som många inte vill se Strömtorp avslutade med en kvittering i slut minute efter en tilltrasslad situation.