Man hade chanson att ta sig upp på kvalplats. Istället kom det som inte skulle hända det blev en platt fall mot Kungsör BK förlust med hela 7-2 en match som saknade vilja och kamp.

Örebro Syrianska inledde matchen på bästa sätt genom att ha det mesta av spelet. Men det var Kungsör BK som gjorde målen 1-0 kom efter 20 minuter och strax innan paus var ställningen 2-0.

I andra halvlek kom kollapsen från gästerna. Kungsör gjorde tre raka mål fram till 4–0. Ändå lyckades Örebro Syrianska reducera två gånger om, vilket gav ett visst hopp. Efter reduceringarna kändes det att vi skulle kunna vända matchen. Men istället föll vi ihop totalt.

Kungsör gick alltså ifrån ytterligare och vann med hela 7–2. En genomklappning av större mått av Örebro Syrianska. Flera spelare saknades bland annat spelade två anfallare som defensive.  Trots förlusten ska inte detta få ske, dags att gå framåt och glöma borta matchen helt.

– Det är bara seger som gäller då. Vi får dessutom tillbaka våra skadade och avstängda spelare, säger Barsom Cicek.