Historien upprepar sig på söndag då Örebro Syrianska går in i omgång två av kvalet till division två, precis som man gjorde förra året. Då var det Falu FK som stod för motståndet, till skillnad från i år då Sollentuna-laget Rotebro IS FF kommer på besök. Två matcher ska spelas, en vinnare ska koras. Ska det bli tredje gången gillt för Syrianska?

Örebro Syrianska IF
Som de flesta redan uppfattat så är Örebro Syrianska två matcher från division två, för andra året i rad. Förra året lyckades dock Falu FK sätta stopp för kvaldrömmen med ett enda hinder kvar. Nu är det nya förutsättningar som gäller för ett Syrianska som upplevt en rörig säsong med stora förändringar i organisation och trupp. Med utgångspunkt i detta kan man inte låta bli att imponeras av att laget lyckas ta sig såhär pass långt.

Kvalomgång ett gick enligt planerna för Syrianska mot ett Hille IF som förgäves kämpade för att vända ett 0-2-underläge på hemmaplan. Mot Rotebro lär det dock krävas mer av de rödgula som verkligen kommer att få bekänna färg. Syrianska har i princip en full trupp till förfogande och kommer på söndag kunna mönstra en stark startelva. Det gäller samtidigt att ha i åtanke att ett bortamål väger tyngre än ett hemmamål, varför det är viktigt att hålla tätt bakåt.

Rotebro IS FF
Vad vet vi om Rotebro?  Rotebro IS FF är en klubb från Sollentuna, närliggande Stockholm. Klubben bildades redan 1918 och spelade denna säsong i Division 2 Norra Svealand. Spänningen höll i sig ända in till den absolut sista omgången innan det var klart att Rotebro skulle få kvala sig kvar i Division 2. I en tät och jämn serie slutade Rotebro på 28 poäng, tillsammans med fyra (!) andra lag. Målskillnad avgjorde alltså att det blev Rotebro som slutade på kvalplats.

Rotebro har för tillfället en formkurva som pekar uppåt, i och med att man vann de två avslutande matcherna i seriespelet. Allra senast lyckades man bortaslå seriesegrande Valsta Syrianska med 2-1, efter en stark insats. Segern kostade dock två utvisningar som bland annat innebär att mittfältaren Viktor Strand, som inte är tillgänglig för spel på söndag mot Syrianska.

OBS: Matchen spelas alltså på Pettersbergs IP då Örnsro IP ej är i spelbart skick.

oktober 19, 2012

233 comments on “Inför kvalomgång 2: Örebro Syrianska IF – Rotebro IS FF

 1. [url=https://drwithoutdoctorprescription.com/#]buy prescription drugs without doctor[/url] prescription without a doctor’s prescription

 2. [url=https://doxycyclineforsale.life/#]doxycycline 50 mg cost[/url] doxycycline online usa

 3. [url=https://buytadalafil.men/#]best tadalafil generic[/url] buy tadalafil online without a prescription

 4. [url=https://buymetformin.best/#]metformin 500 mg tablet price in india[/url] metformin pharmacy price

 5. [url=https://pharmacyizi.com/#]online meds for ed[/url] viagra without a doctor prescription

 6. [url=https://canadiandrugs.best/#]the canadian drugstore[/url] buy prescription drugs from canada

 7. [url=http://stromectolbestprice.com/#]ivermectin and pyrantel[/url] ivermectin 3 mg tablet dosage

 8. [url=https://medrxfast.com/#]legal to buy prescription drugs from canada[/url] how to get prescription drugs without doctor

 9. [url=https://medrxfast.com/#]best canadian online pharmacy[/url] carprofen without vet prescription

 10. [url=https://medrxfast.com/#]prescription drugs online without[/url] pain meds without written prescription

 11. [url=https://medrxfast.com/#]п»їed drugs online from canada[/url] buy prescription drugs online legally

 12. [url=https://medrxfast.com/#]pet antibiotics without vet prescription[/url] prescription meds without the prescriptions

 13. [url=https://medrxfast.com/#]prescription drugs canada buy online[/url] mexican pharmacy without prescription

 14. [url=https://medrxfast.com/#]best canadian online pharmacy[/url] pain meds online without doctor prescription

 15. [url=https://amoxicillin.pro/#]amoxicillin 500mg without prescription[/url] buying amoxicillin in mexico

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *