För tredje året i följd snubblade Örebro Syrianska på mållinjen i kvalet till division 2. Och söndagens förlust borta mot Rotebro blev extra smärtsam. Rotebro kvitterade i 97:e minuten till 2-2.

I stort var det här Örebro Syrianskas match, trots att Rotebro fick en drömstart med ledningsmål redan i den nionde minuten. Men Emmanuel Ekeh kvitterade i den 15:e minuten med ett markskott och när David Zeito gjorde 2-1 i den 75:e minuten så var det fullt rättvist.

En match som ägdes av Örebro Syrianska där man borde punktera matchen. Ett flertals chanser hade man då Anel Coralic hade ett jätteskott innan deras 2-2 då deras målvakt gjorde en kanon räddning.

Istället kom kallduschen på övertid där man kan diskutera ganska mycket bland annat hur domarteamet var att lägga sex minuter i tilläggsminuter kan man fundera vart det kom ifrån och att Rotebros kvittering kom i den 97:e minuten och att domaren blåste av i den 98 match minuten.

Domare Johan Thalin tappade inte bara matchen utan bidrog att man i framtiden tappat tron för den svenska domarkåren i fotboll. Några utav händelserna i matchen som borde ha behandlats på ett annorlunda.

Basel Gorgis i Örebro Syrianska IF faller efter närkamp och armbåge från motspelare ner till marken och håller sig för huvudet. Domaren låter spelet fortgå utan att uppmärksamma huvudskada. Senare visar det sig att Basel blöder från munnen.

Zana Can i Örebro Syrianska IF faller i straffområdet efter tydlig kontakt från motspelare. Domaren väljer att ge Zana Can gult kort för filmning efter situationen.

6 tilläggsminuter annonseras i en match där endast fyra byten genomförts sammanlagt och där en spelare legat på plan för skada. 6 tilläggsminuter har passerat och vi är inne i den 7:e tilläggsminuten när Rotebro gör 2-2 och matchen avslutas i den 98:e match minuten.