Örebro Syrianska har gjort klart med en ny samarbetspartner. Det är laget.se som går in som samarbetspartner till Örebro Syrianska IF.

Laget.se är idag en av Sveriges absolut största webbtjänster för idrotten. Tiotusentals klubbar och lag i Sverige använder dagligen sin hemsida på laget.se för att underlätta kommunikationen, administrationen och profileringen. Laget.se blev under helgen klar som officiell samarbetspartner, ett samarbete som bägge parter gläds över.

– Vi är stolta över att en Sveriges absolut största webbtjänster för idrotten valt ett samarbete med oss. Företaget är absolut ledande inom sitt område där dem hjälper till klubbar att ta fram en hemsida av klass, säger marknadskommittén

– laget.se är glada över att samarbeta med Örebro Syrianska IF. Vi är säkra på att spelare, ledare och föräldrar inom klubben kommer att ha stor nytta av laget.se vilket känns väldigt bra. Extra kul är att klubben bestämt sig för att använda hemsidorna på ett seriöst och kraftfullt sätt vilket hjälper föreningens medlemmar extra mycket, säger Oskar Gustafsson som är marknadschef på laget.se.

februari 10, 2013

1 comments on “Laget.se blir ny officiell samarbetspartner

  1. When do you think this Real Estate market will go back in a positive direction? Or is it still too early to tell? We are seeing a lot of housing foreclosures in Longwood Florida. What about you? I would love to get your feedback on this.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *