Örebro Syrianska tog en ny seger i försäsongsmatchandet efter 1-0 borta mot Örebro SK u19 under måndagen. Matchens enda mål gjordes av en testspelare i mitten av andra halvlek. Örebro Syrianska gjorde en klart bättre insats idag än mot Adolfsberg ett stabilt försvarsspel matchen igenom räckte för att inkassera en vinst mot ett lag som rullade boll bra men hade inga avslut. Härnäst väntar bortamöte – på borta plan mot det lokala division fyra laget Yxhult IK på lördag.

Ett Örebro Syrianska som kom till spel med några spelare borta på grund av sjukdom och rehabilitering av skador. Örebro Syrianska öppnade upp matchen på ett bra sätt där man producerade flera målchanser. Man var närmast att ta ledningen i första halvlek.

Matchen slutade med en 1-0-vinst för Örebro Syrianska som gjorde en godkänd match. Efter paus var det istället Örebro Syrianska som ägde spelet och spelade stundtals en väldigt fin fotboll. Sett till matchen i sin helhet så var Örebro Syrianska det klart bättre laget faktum är att Örebro SK u19 knappt skapade en målchans under 90 minuter. Men Örebro SK u19 visade ändå att man kunde rulla boll bra.