Första riktiga tävlingsmatchen slutade i förlust för det rödgula laget. Ett femtiotal åskådare hade tagit sig till Karlslunds Arena denna sena söndags eftermiddag.

De fick se en trevande första halvlek där varken något av lagen skapade några större chanser. De flesta anfallen slutade precis vid straffområdet för båda lagen.

Under andra halvlek dök dock chanserna upp Zana Can frisspelade av Rabi Mourad som tyvärr fick skottet rakt på målvakten. Kumla var effektivare på sitt första riktiga läge för matchen, ett inlägg från vänsterkanten nådde pannan på kumla anfallaren och 0-1 var ett faktum vilket också blev slutresultatet. Zana Can kom att få ännu en chans efter ett inspel från högerkanten av Fedja Jelecak men målvakten stod för en kanonräddning.