På kristi himmelsfärd åker Syrianska till Karlskoga för att fortsätta på vinnarspåret efter 4-2 senast mot IFK Eskilstuna. Tunga avbräck är att Emmanuel Ekeh, Fedja Jelecak och Basel Gorgis inte kommmer till spel på grund av avstängningar.

Örebro Syrianska IF
Syrianska har haft en del otur i inledningen av säsongen och drabbats av en del utvisningar och som följd av det även avstängningar. Trots detta har man efter fyra spelade matchen ett godkänt facit på två fullpoängarna, ett oavgjort resultat samt en förlust. Mot IFK Eskilstuna hemma tog man en fin skalp när man gick segrande med 4-2 efter två mål av Fedja Jelecak. Matchen innehöll tyvärr även två utvisningar, ett åt vardera lagen. I Syrianska fick Emmanuel Ekeh se det röda som gör att han är avstängt i matchen mot Karlskoga.

KB Karlskoga
Karlskoga kommer till matchen mot Syrianska med blandade resultat i bagaget. Efter tre spelade matchen har värmlänningarna skrapat ihop fyra poäng och man positionerar sig i mitten av tabellen. Senast blev det 2-2 mot Kungsör. Värt att notera är att Kungsör i denna match fick två spelare utvisade i den andra halvleken samtidigt som Karlskoga tilldelades en straff som man resulterade i mål. Karlskogas enda vinst hittills kom mot Arvika då man imponerande hämtade upp 0-3 till 4-3 i andra halvlek.