Syrianska kom till matchen mot KB Karlskoga med tre nyckelspelare borta på grund av avstängningar – trots det lyckades man knipa en poäng borta mot KB Karlskoga i en svängig tillställning.

Matchen inleddes bra från Syrianskas sida med fint spel då ersättarna visade fina kvalitéer. Man skapade dock inte de riktigt heta målchanserna förutom ett läckert distansskott från Alen Rastoder som klockrent träffade insida ribba. Oväntat kom även 1-0 för Karlskoga strax innan halvtid efter fins mönsteranfall. Syrianska fick ta ett halvtidssnack och komma tillbaka med ny energi in i andra halvlek.

Stort bollinnehav skulle det bli för bortalaget som trummade på för kvittering i inledningen av andra halvlek, men man fick vänta till den 67e matchminuten utdelningen skulle komma. Ersättaren Sharbel Durmaz utmanade från sin högerkant och kom sedan i skottläge och valde att skjuta. Skottet såg från början ut att bli ganska ofarlig men Ibrahim Diagne störde målvakten i Karlskoga som fick släppa in kvitteringmålet. Cirka tio minuter senare var ”Shabbe” påpassligt framme igen på ett inlägg och petade enkelt in 1-2. Svaret från hemmlaget skulle dock inte låta sig dröja. Bara tre minuter senare nickades 2-2 in efter en trängd hörnsituation. 2-2 blev även slutresultatet trots stora övertag för Syrianska som inte riktigt lyckades med dem sista avgörande passningarna i denna tillställning.