I en match mellan ett Örebro Syrianska i högform och ett Villastaden IF av poängbehov. Matchen på Örnsro IP slutade 2-0 till Örebro Syrianska som total dominerade, men det dröjde till den 68:e minuten innan man spräckte hål på Villastaden.

Det var också rödgula som inledde starkast där man ägde boll och hotade Villastadens backlinje flera gånger. Villastaden utan någon som helst ambition till eget spel backade hem med elva man på egen straffområdeslinje. Örebro Syrianska hade dock i första halvlek ganska svårt att behärska det ultradefensiva motståndet. Flera gånger försökte man komma runt via kanterna och misslyckades samtidigt som det tog stopp helt centralt. Tyvärr blev första halvlek mållös.

Örebro Syrianska fortsatte att dominera spelet med hela 85 procent i bollinnehav och fick bra utdelning på sitt pressspel när de flera gånger vann bollen långt in på motståndarnas planhalva. Trots det hittade man fortfarande inte nätmaskorna. Inte förrän Rabi Mourad blev inbyt från bänken lyckades man få håll på ett ultradefensivt Villastaden 1-0 i den 68:e matchminuten. Ibrahima Diagne utökade sedan ledningen till 2–0. Ett resultat som höll sig matchen ut.