Syrianska slarvade i inledningen av matchen hemma mot KB Karlskoga. Något som skulle ge dem tuff uppförsbacke. Två insläppta mål redan före paus.

– Det var pojklagsmisstag, säger tränaren Barsaum Cicek.

Men Syrianska skulle hämta sig. Och dessutom vända på hela matchen. Från underläge 0–2 till grepp och allt i egna händer genom en ledning med 4–2 en bit in i den andra halvleken. Då drabbades laget av en ödesdiger utvisning. Basel Gorgis hamnade i gruff med en Karlskoga spelare. Domare Henrik Matsson tvekade aldrig med sin sorterade kortlek, plockade upp det röda och visade ut Basel Gorgis och Karlskogaspelaren.

– Han är en av våra enda riktiga backar. Så där tappar vi matchen, säger Barsaum Cicek.

Karlskoga tog över händelserna och lyckades få med sig en poäng genom att göra 4–4.