Syrianska kom tillbaka efter tre raka oavgjorda resultat och spridde på målskyttet i 2-5 segern borta mot Konyaspor. Målen kom från såväl från anfallarna och en som satte två mål var Anel Coralic som var tillbaka från skada.

Syrianska påbörjade matchen som så ofta med ett stabilt passningsspel. Redan i den 2:a matchminuten hittade Anel Coralic rätt och kunde ge Syrianska ledningen 0-1 genom en läcker fint som satte målvakten på backen. Det dröjde inte länge tills Fedja Jelecak kunde sätta sin panna på bollen och trycka dit 0-2 i den 27:e matchminuten, innan det hade Konyaspor tryck på en kvittering men kunde inte ta vara på chansen. Efter 0-2 tog Syrianska över helt och kunde efter en super läcker assist av Mozart Surville sätta ditt 3:an genom Anel Coralic kunde enkelt lägga in 0-3.

Om första halvlek var en bra start, skulle man i den andra halvleken dra ifrån rejält. Syrianska med sitt snabba och fina spel kom gång på gång igenom Konyas försvar och skapade flera bra lägen. I 63:e matchminuten sticker Mozart Surville iväg och en suverän instick från Anel Coralic serverar Mozart till 0-4. Trots stor ledning kunde Konyaspor reducera 1-4 men det var aldrig någon fara på taket. Till slut kunde Dana Kuhi sätta 1-5 i den 82 matchminuten men det skulle inte vara det sist som hände Konyaspor kunde till slut få ett trust mål i slutet och matchen slutade 2-5.