Syrianska åkte till huvudstaden för att plocka hem tre poäng och det gjorde man efter 0-1 seger mot Värmdö IF. Mozart Surville gjorde enda målet.

Efter en ganska stark sista kvart mot FC Linköping City i onsdags var det ett revanschsuget Syrianska som reste till Huvudstaden för att ta hem tre poäng.

Efter en trevande matchinledning var det Syrianska som skapade fler målchanser i första halvleken och Mattias Bulun hade klart den farligaste målchansen i fösta halvlek då hans frispark träffade ribban.

Efter paus tryckte Syrianska på ordentligt och för att jaga ett ledningsmål. Syrianska var ändå det lag som såg hetast ut men det skulle dröja med en kvart kvar att spela då Syrianska fick straff. Mozart Surville stegade fram och kunde skicka in bollen i nätmaskorna.

Värmdö försökte trycka på för en kvittering i slutet men var aldrig nära då Syrianska höll undan. Värmdö hade inte en mål chans på 90 minuter en klart rättvis seger som borde slutat större då alla chanser Syrianska skapade.