Ett ganska ojämnt Syrianska avrundar vårsäsongen med ett bortamöte i huvudstaden mot tabellsjuan Aspudden-Tellus under söndag. Ett Rödgul som vill ta revansch från senaste hemma förlusten mot FC Gute.

En ganska jämn serietabell efter tolv omgångar, inväntade man första hemma segern senast, men tyvärr blev det ingen seger denna gång också på hemmaplan.

Man dominerade tillställningen hemma mot Gute och skapade mängder av chanser framåt trots kvitteringen i andra halvlek. Lyckades man inte få ihop det efter en ytterst tveksam domarinsats fick man till slut se sig besegrade med 2-3.

När man under söndag ska avrunda vårsäsongen med bortamatch får man tillbaka lagkapten Basel Gorgis som var avstängd senast. Ett Rödgul som vill ta revansch från hemma förlusten senast.

Stockholmslaget Aspudden-Tellus hade en ganska tung period inledningen av säsongen där poängskörden inte imponerade. Efter den dåliga inledningen har man rikt upp sig och ligger på en sjundeplats men en poäng mer en Syrianska. Aspudden-Tellus vill förlänga sin segersvit hemma mot Syrianska under söndag, men även de rödgula är i stort behov av en trepoängare.