Örebro Syrianska slåss för att säkra division 2-kontraktet, men föll hemma mot Konyaspor under söndagen.

– Vi gjorde en dålig match, säger Dana Kuhi, som är tillbaka efter resan med futsallandslaget.

Med tre omgångar kvar av säsongen har Örebro Syrianska fortfarande inte säkrat kontraktet för nästa säsong. Under söndagens match mot Konyaspor KIF föll man med 1–0 efter en straff i den första halvleken.

– Vi startade matchen bra. Men sedan tappade vi och det kändes inte som att vi var på tå alls, säger Dana Kuhi.

Kuhi själv är precis hemkommen från spel med svenska futsallandslaget och kände sig inte helt i form inför seriematchen.
– Jag är ganska sliten faktiskt. Men det känns som att hela laget var lite för trötta i dag. Men jag vet inte varför om jag ska vara ärlig, säger han.

Matchens första och enda mål gjordes av gästerna och kom i den 40:e minuten när Forwardlånet Hamodi Al-Mayahi rev ner en spelare i eget straffområde. Straffen satt och några fler mål blev det inte i matchen, trots flertalet chanser för Syrianska.
– Vi får upp bollen, men någonting saknas i den sista tredjedelen. Det är för mycket kladd där uppe, säger Kuhi.

Börjar ni bli oroliga för att ni inte ska hinna säkra platsen till nästa säsong?
– Nej, det klarar vi. Det tror jag verkligen att vi gör.