Precis som vi förutspådde blev det en trevlig tillställning där båda lagen valde att lufta många spelare. Matchen var en jämn tillställning där båda lagen hade bra med chanser även om det kändes som Örebro Syrianska IF hade dom hetare chanserna med bland annat ribträff i första halvlek.

Syrianska Kerburan fick in 1-0 målet genom touch på en av hemmaspelarna, de hade även bra tryck med ett starkt centralt mittfält. Örebro Syrianska IF spelade ett piggt anfallfotboll där man utnyttjade sidorna och det blev farliga inspel speciellt från vänster sida.

Första halvlek slutade 1-1 efter snyggt nickmål av Martin Alp, i andra halvlek tog Örebro över taktpinnen och det syntes att vi hade mer spring i benen medan Syrianska Kerburan mattades av. Inom 10 minuter drog Örebro Syrianska ifrån till 3-1 genom Petrus Kocadag och Jakob Sauma. det var mycket kamp fram till 70:e minuten och Syrianska Kerburan kunde reducera och kvittera inom 11 min. Det verkade som båda lagen ville avgöra och vinna matchen men Petrus Kocadag ville detta mer än någon annan och avgjorde matchen med sitt andra mål i den 90:e minuten.

Örebro Syrianska IF gör en bra match där de flesta i truppen får göra inhopp och det märks att man har en spelglädje i truppen med många duktiga individuella spelare.