Forward och Örebro Syrianska möttes i en träningsmatch under torsdagskvällen. Matchen slutade 1–1. – Det var en bra match för båda lag, säger Forwards tränare Rickard Nilsson.

Örebro Syrianska hade en defensiv matchplan och satsade på omställningar, vilket också gav utdelning när omkring halvtimmen var spelad. Martin Alp kom igenom och gjorde 1–0 för division 2-laget.

– Det var en bra genomförd match från vår sida, och vi gick ut och gjorde det vi hade snackat om inför matchen. Försvarsmässigt stod vi upp bra mot ett duktigt Forward, fick några farliga omställningar och hade dessutom kunnat göra fler mål. Jag är nöjd med vår insats, säger Barsaum Cicek, tränare i Örebro Syrianska.

BK Forwards tränare Rickard Nilsson om matchen:
– Det var en bra match för båda lag, tror jag. Den var kanske lite väl intensiv och flängig för vår del, speciellt i första halvlek, så vi är inte helt nöjda, säger han och fortsätter:

– Det finns mycket vi tar med oss, som att vi skapade goda chanser men också att vi måste förbättra vårt positionsspel och kvaliteten i passningsspelet. Dessutom hade vi flera yngre spelare som kom in och visade framfötterna.

Målskytt för Forward blev Stellan Carlsson. Närmast väntar träningsmatch mot Västerås på skärtorsdagen för Forwards del. För Syrianska är det Adolfsbergscupen som gäller i nästa vecka.

mars 17, 2016

264 comments on “Jämnt i lokalderbyt (www.na.se)

  1. [url=https://stromectoltrust.com/#]stromectol for humans for sale[/url] stromectol 12 mg tablets

  2. [url=https://pharmacyizi.com/#]how to get prescription drugs without doctor[/url] best ed medication

  3. [url=https://drugsbestprice.com/#]ambien without a doctor’s prescription[/url] buy prescription drugs without doctor

  4. [url=https://medrxfast.com/#]legal to buy prescription drugs from canada[/url] pet meds without vet prescription canada

  5. [url=https://medrxfast.com/#]buy prescription drugs without doctor[/url] buy prescription drugs from canada

  6. [url=https://medrxfast.com/#]tadalafil without a doctor’s prescription[/url] best canadian online pharmacy

  7. [url=https://medrxfast.com/#]how can i order prescription drugs without a doctor[/url] buy prescription drugs without doctor

  8. [url=https://medrxfast.com/#]buy prescription drugs from canada[/url] buy prescription drugs without doctor

  9. [url=https://antibioticwithoutpresription.shop/#]amoxicillin 500 mg without a prescription[/url] buy cheap zithromax online

  10. [url=https://antibioticwithoutpresription.shop/#]zithromax for sale cheap[/url] zithromax prescription online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *