Trots 1-0 ledning i halvtid. Föll Syrianska ihop fullständigt i den andra halvleken på Wosabplan Syrianska hade ingenting att sätta emot Stenungsunds som vann med 4-1.

Allt började så bra. Redan efter sex minuter satte Anel Coralic 0-2 en bredsida på ett inlägg och bollen for upp i nättaket.

Den första halvan skulle mycket väl kunnat summeras som händelsefattig – men Syrianska fick ändå till en blixtrande avslutning där man under ett par lyckosamma minuter kunde också buda på 0-2 men gick till halvtid på 0-1 ledning.

Men efter pausvilan var det kontrollerade spelet som bortblåst. Stenungsund gjorde både 1-1 och 2-1 på hörnorr. Syrianska flyttade upp folk i jakten på en kvittering men det gav istället hemmalaget fria ytor som resulterade i 3-1 och 4-1.